Wat wij doen

AOS Interim Finance vervult interim finance opdrachten hoofdzakelijk bij productie- en projectorganisaties. Een bewuste specialisatie, omdat de functies dat ook nodig hebben.

Door onze werkervaring in deze sector kunnen we optimaal onze diensten aanbieden waar nodig. Wij helpen bedrijven bij het verbeteren van hun processen en rapportages. Als externe partij hebben wij een goed objectief beeld van wat er nodig is om verbeteringen door te voeren.

Wij hebben ook veel ervaring met bedrijven die zelf energie opwekken door middel van een WKK of door conventionele ketels. Tevens werken wij nauw samen met juridische specialisten op dit vakgebied. Hierdoor kunnen wij u zowel of financieel als juridisch gebied adviseren.

Soms geven bepaalde systemen niet de juiste of onvolledige informatie. Wij geven inzicht in kostprijsopbouw. Wij zijn in staat u meer inzicht te geven om daardoor zelf meer structuur en verbetering aan te brengen in uw bedrijf.

Detachering

AOS Interim Finance BV is gespecialiseerd in financiële detachering voor de industrie met als specialisme de proces-industrie: olie & gas, chemie en de FMCG-industrie.

Wij leveren consultancy en richten ons op opdrachten voor plant-/cost controllers, project controllers maar ook aan commerciële controllers voor de industrie. Onze medewerkers staan garant voor een uitstekende kwaliteit van hun werkzaamheden. Wij onderscheiden ons door onze expertise en zijn daardoor in staat om in uw bedrijf het verschil te maken.

Onze medewerkers zijn experts in hun vakgebied. Zij zorgen met een resultaatgerichte aanpak, dat de kwaliteit van uw financiële processen naar een hoger niveau wordt gebracht. Niet alleen op het gebied van rapportages, maar ook in het helpen identificeren van mogelijkheden om kosten te besparen.

Wat u van ons mag verwachten

Wij kunnen net dat beetje extra kennis en ervaring leveren die aanwezig is binnen onze organisatie. Door deze actief met elkaar te delen zijn wij in staat om hoogstaande kwaliteit te leveren. Hierdoor kunnen wij voldoen binnen de productie- en projectorganisaties.

Wij zijn nuchter en pragmatisch ingesteld. Wij zorgen dat het werk afkomt, vaak net iets beter dan verwacht.

Wij kunnen putten uit een groot netwerk van experts; deze kunnen wij inschakelen als de situatie daar om vraagt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Lean-consultant of Energierecht-advocaat.

Wij hebben alles in huis om uw bedrijf functioneler, overzichtelijker en gezonder te maken op financieel gebied.