Gerwin Drent

Gerwin Drent

Ondernemer

Gerwin heeft na het behalen van een master in Financial Management, al meer dan 10 jaar werkervaring in met name grotere productiebedrijven. Denk hierbij aan Sabic, Huntsman, Ashland en DSM.

In 2012 heeft hij de stap gemaakt om als ZZP-er aan de slag te gaan. Al snel breidde hij zijn bedrijf uit. In 2013 is het eerste personeelslid aangenomen. Zelf bleef hij ook interim opdracht uitvoeren. Door de verschillende opdrachten heeft hij ervaring opgedaan met Oracle, Business Object, SAP FI-CO-MM-SD-BW. Hij is iemand die het verschil kan maken binnen een organisatie en zaken gemakkelijk bespreekbaar maakt.

Hij kan worden omschreven als een nuchter, enthousiast, resultaatgericht en pragmatisch persoon. Als manager staat hij liever tussen dan boven de mensen. Overige kenmerkende eigenschappen zijn: sterk analytisch vermogen, probleemsignalerend, ondernemend, sturend en besluitvaardig.

Richard Kuijstermans

Richard Kuijstermans

Interim Professional

Richard heeft na een Finance & Investment Master ervaring opgedaan in een petrochemische productie omgeving als cost controller en costing team leader. In deze rollen heeft hij gewerkt met costing, performancerapportages, variantie-analyses, budgetten en diverse managementrapportages. Hierbij is kennis opgedaan van SAP FI-CO-MM, Business Objects, Oracle Business Intelligence etc. Naast deze werkzaamheden in een productie omgeving heeft Richard in de rol van business analyst op diverse (global) headquarters kennis opgedaan van financial reporting, scorecards, performance-analyse en business control.

Richard is een communicatief sterke financial, die zeer benaderbaar en gemakkelijk is in de omgang. Daarbij probeert hij zoveel mogelijk mensen te betrekken in de werkzaamheden om op die manier draagvlak te creëren voor voorgestelde verbeteringen. Hij probeert toenadering te zoeken om tot een optimale verstandhouding te komen, ondanks het vaak tijdelijke karakter van de werkzaamheden, die op een interimmer van toepassing zijn. Op dit moment is hij tevens bezig om de CMA-opleiding aan de VU af te ronden om zich zo te blijven ontwikkelen en een diepere kennis op te doen van de topics die business control eigen zijn.

Sandra de Graaf

Sandra de Graaf

Interim Professional

Sandra heeft ruim 25 jaar werkervaring op financiële afdelingen bij bedrijven, opererend in verschillende sectoren. Van 2003 tot en met 2013 was zij werkzaam bij Huntsman Holland B.V., een bedrijf opererend in de petrochemische industrie. Zij heeft bij Huntsman verschillende functies bekleed; haar laatste functie was teamleader costing op de afdeling Business Accounting. Hier verrichtte zij operationele werkzaamheden en daarnaast stuurde zij een internationaal team van 6 personen aan.

Bij elke werkgever waar Sandra heeft gewerkt, heeft men haar potentie herkend en kreeg zij kansen om door te groeien en opleidingen te volgen. In de avonduren heeft ze de opleiding Bachelor Bedrijfsadministratie (SPD) gevolgd en succesvol afgerond.

Eind 2013 heeft zij er zelf voor gekozen om haar baan op te zeggen om de wereld rond te reizen. Daarna is ze als interim finance professional aan de slag gegaan. Dit doet ze sinds juni 2014 en is sindsdien geplaatst bij BP Raffinaderij Rotterdam-Europoort als project cost controller voor diverse projecten en project controls manager voor een major project.